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Characterization of vitamin B12 compounds in foods 、 K. Koseki, T. Bito, F. Watanabe 、 Nova Science Publishers, Inc. 、 2022年07月Advances in Health and Disease 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Chlorella as a source of vitamin B12 、 T. Bito, K. Koseki, H. Harada, E. Okumura, M. Fujishima, F. Watanabe 、 Nova Science Publishers 、 2022年06月Chlorella and Its Health Benefits (Ed., M. Marutholi) 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Determination of cobalamin and related compounds in foods. 、 F. Watanabe, T. Bito, K. Koseki 、 Elsevier Inc. 、 2022年03月Vitamins and Hormones 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Seaweeds as a source of vitamin B12. 、 T. Bito, F. Watanabe 、 Springer International Publishing 、 2022年03月Sustainable Global. Resources of Seaweeds Food, Pharmaceutical and Health Applications 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
ビタミン・バイオファクター総合辞典 、 渡邉文雄 、 朝倉書店 、 2021年06月第2章7 ビタミンB12 、 事典・辞書 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Lactuca: Cultivation and Uses 、 T. Bito, F. Watanabe 、 Nova Science Publishers, Inc. 、 2020年04月Chapter 6 Production of vitamin B12-enriched lettuce for vegetarians and elderly people 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Handbook of Algal Technologies and Phytochemicials 、 T. Bito, F. Teng, F. Watanabe 、 CRC Press 、 2019年08月Biologically active vitamin B12 from edible seaweeds 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
アマノリ生物学の最前線 、 美藤友博,渡邉文雄 、 GlobeEdit 、 2019年06月アマノリ由来の機能性物質 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Euglena: Biochemistry, Cell and Moelcular Biology 、 F. Watanabe, K. Yoshimura and S. Shigeoka 、 Springer International Publishing 、 2017年06月Biochemistry and Physiology of Vitamins in Euglena 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Frontiers in Natural Product Chemistry, volume 2 、 F. Watanabe and T. Bito 、 Bentham Science Publishers 、 2016年10月Corrinoids in food and biological samples 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
機能性植物が秘めるビジネスチャンス〜各社事例から学ぶ成分向上手法/事業活用例〜 、 渡邉文雄 、 機能性機構 、 2016年03月植物へのビタミンB12強化法 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
食べ物と健康、食品と衛生 食品学総論 第3版 (栄養科学シリーズNEXT) 、 渡邉文雄 、 講談社サイエンテイフィク 、 2016年03月ビタミン 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Tetrapyrrole compounds of cyanobacteria 、 Watanabe, F., Yabuta, Y. and Bito, T. 、 Elsevier 、 2014年単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Characterization of corrinoid compounds in edible shellfish 、 F. Watanabe and Y. Tanioka 、 Nova Science Publishers, Inc. 、 2014年Shellfish: Human consumptions, health implications and conservation concerns 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
ビタミンの新栄養学 、 渡邉文雄,宮本恵美 、 講談社 、 2012年ビタミンB12(Ⅱ-5.8,Ⅲ-2.8,Ⅵ-2.8,3.8) 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
ビタミン総合辞典 、 中野長久,渡辺文雄 、 朝倉書店 、 2011年生理機能 、 事典・辞書 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Fortified Foods with Vitamins– Analytical Concepts to Assure Better and Safer Products 、 F. Watanabe and Y. Yabuta 、 Wiley & Sons Inc, Hoboken, 、 2011年Microbiological detection of vitamin B12 and other vitamins 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
ビタミン総合辞典 、 渡辺文雄 、 朝倉書店 、 2011年食事摂取基準と栄養学 、 事典・辞書 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Encyclopedia of Chromatography 、 F. Watanabe and E. Miyamoto 、 CRC press 、 2010年Food: vitamin B12 and related compound analysis by TLC,Hydrophilic vitamins: TLC analysis 、 事典・辞書 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Handbook on Cyanobacteria Biochemistry, Biotechnology and Application 、 Y. Yabuta, F. Watanabe 、 Nova Science Publishers, Inc 、 2009年Corrinoid compounds in cyanobacteria 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語