*English*
博士(保健学) 、 鳥取大学 、 課程 、 2018年03月
人類遺伝学 、 2018年度 、 前期 、 専門科目
人類遺伝学 、 2018年度 、 前期 、 専門科目
人類遺伝学 、 2018年度 、 前期 、 専門科目
人類遺伝学 、 2017年度 、 前期 、 専門科目
人類遺伝学 、 2017年度 、 前期 、 専門科目
Examination of the cognitive function of Japanese community-dwelling older adults in a class for preventing cognitive decline during the COVID-19 pandemic. 、 Minoru Kouzuki, Shota Furukawa, Keisuke Mitani, Katsuya Urakami 、 PLoS One 、 16巻 12号 (頁 e0248446 ~ ) 、 2021年12月 、 学術雑誌 、 査読有り 、 共著 、 英語
Evaluation of the effect of aroma oil as a bath salt on cognitive function. 、 Kouzuki Minoru, Kitao Satoshi, Kaju Takeshi, Urakami Katsuya 、 Psychogeriatrics 、 20巻 2号 (頁 163 ~ 171) 、 2020年03月 、 学術雑誌 、 査読有り 、 共著 、 英語
Detection and recognition thresholds for five basic tastes in patients with mild cognitive impairment and Alzheimer's disease dementia 、 Minoru Kouzuki, Junya Ichikawa, Daiki Shirasagi, Fumiya Katsube, Yuuki Kobashi, Hideki Matsumoto, Huichia Chao, Shintaro Yoshida, Katsuya Urakami 、 BMC Neurology 、 20巻 1号 (頁 110 ~ ) 、 2020年03月 、 学術雑誌 、 査読有り 、 共著 、 英語
A program of exercise, brain training, and lecture to prevent cognitive decline 、 Minoru Kouzuki, Toshiaki Kato, Kenji Wada‐Isoe, Shinya Takeda, Atsuhito Tamura, Yuichi Takanashi, Shintaro Azumi, Yoshinori Kojima, Chikako Maruyama, Maki Hayashi, Michimi Itou, Katsuya Urakami 、 Annals of Clinical and Translational Neurology 、 7巻 3号 (頁 318 ~ 328) 、 2020年03月 、 学術雑誌 、 査読有り 、 共著 、 英語
トドマツから抽出した精油を用いた芳香療法が認知機能に与える影響についての検討 、 河月稔, 小澤洋平, 金子俊彦, 浦上克哉 、 日本認知症予防学会誌 、 9巻 2号 (頁 3 ~ 10) 、 2019年03月 、 学術雑誌 、 査読有り 、 共著 、 日本語
2023/04/24 更新