7 件中 1 - 7 件目
ビタミン・バイオファクター総合辞典 、 榎原周平, 美藤友博 、 朝倉書店 、 2021年07月 、 656頁 、 ビタミンB12 2.7.6 生化学・生理学・栄養学(生理作用と欠乏症) 、 事典・辞書 、 共著 、 執筆 、 日本語
Lactuca -Cultivation and Uses- 、 Bito T, Watanabe F 、 Nova Science Publishers, Inc. 、 2020年04月 、 173頁 、 Chapter 6 PRODUCTION OF VITAMIN B12-ENRICHED LETTUCE FOR VEGETARIANS AND ELDERLY PEOPLE 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Handbook of Algal Technologies and Phytochemicals 、 Bito T, Teng F, Watanabe F 、 CRC Press 、 2019年 、 300頁 、 Chapter 11 Biologically Active Vitamin B12 from Edible Seaweeds 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
アマノリ生物学の最前線 、 美藤友博, 渡邉文雄 、 Globe Edit 、 2019年 、 355頁 、 アマノリ由来の機能性物質 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Biomineralization 、 K. Shimizu, H. Kobayashi, M. Nishi, M. Tsukahara, T. Bito 、 Springer 、 2018年04月単行本(学術書) 、 単著 、 執筆 、 英語
Frontiers in Natural Product Chemistry 、 Watanabe F, Bito T 、 Bentham e Books 、 2016年 、 457頁 、 Corrinoids in food and biological samples 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Studies in Natural Products Chemistry Volume 42 、 (1) F. Watanabe, Y. Yabuta, T. Bito 、 Atta-Ur-Rahman, Elsevier B.V. 、 2014年03月単行本(学術書) 、 単著 、 執筆 、 英語
Page: [<<PREV] [1] [NEXT>>]