*English*
博士(農学) 、 鳥取大学 、 課程 、 2014年03月
修士(食品科学・技術) 、 ハルツーム大学 、 課程 、 2007年02月
Japan Society of Food Microbiology 、 日本国 、 2025年01月 ~ 2025年12月
応用微生物学
Microbial community and functional analysis across food and plant. 、 産学連携、民間を含む他機関等との共同研究等を希望する 、 共同研究
Microbiome-mediated flavor development in Berbassa: A traditional fermented milk starter for Gergoush production 、 Eltigani, S. A., Taniguchi, T., Ishihara, A., Arima, J., Elgasim, A. E. and Eltayeb, M. M.* 、 International Microbiology 、 2025年05月 、 学術雑誌 、 査読有り 、 共著 、 英語
Exploring Volatiles and Biological Effects of Commiphora africana and Boswellia papyrifera Incense 、 Sara A. Eltigani, Chisato Ohta, Ryota Nakamiya, Mizuki Yokono, Tomohiro Bito, Kenji Takahashi,Yukinori Yabuta, Mohamed M. Eltayeb, Toshio Ohta and Atsushi Ishihara 、 Molecules 、 30巻 499号 、 2025年01月 、 学術雑誌 、 査読有り 、 共著 、 英語
Sapwood and nikhra heartwood volatiles of two Combretaceae species traditionally used in Sudanese cosmetology and therapy 、 Sara A. Eltigani, Mohamed M. Eltayeb, Atsushi Ishihara 、 Journal of Wood Chemistry and Technology 、 44巻 (頁 292 ~ 303) 、 2024年08月 、 学術雑誌 、 査読有り 、 共著 、 英語
2025/09/02 更新