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線虫(Caenorhabditis elegans)を用いたビタミンB12欠乏で誘発される酸化ストレスの発生 、 美藤友博,渡邉文雄 、 細胞 、 、 51巻 (頁 423 ~ 426) 、 2019年07月 、 その他 、 単著 、 日本語
Determination of cobalamin and related compounds in foods 、 F. Watanabe, T. Bito 、 Journal of AOAC International 、 、 101巻 (頁 1308 ~ 1313) 、 2018年09月 、 学術雑誌 、 共著 、 日本語
Characterization of vitamin B12 compounds from marine foods 、 T. Bito, Y. Tanioka, F. Watanabe 、 Fisheries Science 、 、 84巻 (頁 747 ~ 755) 、 2018年09月 、 その他 、 共著 、 日本語
Vitamin B12 sources and microbial interaction 、 F. Watanabe, T. Bito 、 Experimental Biology and Medicine 、 、 243巻 (頁 148 ~ 158) 、 2018年01月 、 その他 、 共著 、 日本語
Bioactive compounds of edible purple laver Porphyra sp. (Nori) 、 T. Bito, F. Teng, and F. Watanabe 、 Journal of Agricultural and Food Chemistry 、 、 65巻 (頁 10685 ~ 10692) 、 2017年12月 、 学術雑誌 、 共著 、 日本語
ビタミンB12と葉酸の摂取量についての一考察 、 渡邉文雄 、 ビタミン 、 、 91巻 (頁 595 ~ 602) 、 2017年10月 、 その他 、 単著 、 日本語
Biochemistry, function, and deficiency of vitamin B12 in Caenorhabditis elegans 、 T. Bito and F. Watanabe 、 Experimental Biology and Medicine 、 、 241巻 (頁 1663 ~ 1668) 、 2016年08月 、 大学紀要 、 共著 、 日本語
Vitamin B12-containing plant food sources for vegetarians 、 F. Watanabe, Y. Yabuta, T. Bito, and F. Teng 、 Nutrients 、 、 6巻 (頁 1861 ~ 1873) 、 2014年05月 、 その他 、 共著 、 日本語
Dietary reference intakes for Japanese 2010: Water-soluble vitamins 、 Shibata, K., Fukuwatari, T., Imai, E., Hayakawa, T., Watanabe, F. Takimoto, H., Watanabe, T. and Umegaki K. 、 Journal of Nutritional Science and Vitaminology 、 Center for Academic Publications Japan 、 59巻 (頁 S67 ~ S82) 、 2013年 、 学会誌 、 共著 、 英語
Biologically active vitamin B12 compounds in foods for preventing deficiency among vegetarians and elderly subjects 、 Watanabe, F., Yabuta, Y., Tanioka, Y. and Bito 、 Journal of Agricultural and Food Chemistry 、 American Chemical Society 、 61巻 (頁 6769 ~ 7665) 、 2013年 、 学会誌 、 共著 、 英語
ビタミンB12と高齢者 、 渡辺文雄 、 ビタミン 、 、 83巻 0号 (頁 370 ~ 374) 、 2009年 、 学術雑誌 、 単著 、 日本語
ビタミンB12の基礎 、 渡辺文雄 、 Modern Physician 、 、 27巻 0号 (頁 1213 ~ 1215) 、 2007年 、 学術雑誌 、 単著 、 日本語
食用藻類のビタミンB12-食品学から分子生物学まで 、 渡辺文雄 、 ビタミン 、 、 81巻 0号 (頁 49 ~ 55) 、 2007年 、 学術雑誌 、 単著 、 日本語
Chatacterization and Bioavailability of Vitamin B12-Compounds from Edile Algae 、 F. Watanabe・S. Takenaka・H. Kittaka-Katsura・S. Ebara・E. Miyamoto 、 Journal of Nutritional Science and Vitaminology 、 、 48巻 10号 (頁 325 ~ 331) 、 2002年 、 学術雑誌 、 共著 、 英語
ビタミン・ミネラル強化スピルリナのバイオアベラビリテイー 、 宮本恵美・渡辺文雄 、 ビタミン 、 、 76巻 4号 (頁 223 ~ 224) 、 2002年 、 学術雑誌 、 共著 、 日本語
TLC-Separation and Analysis of Vitamin B12 and Related Compounds in Food 、 F. Watanabe・E. Miyamoto 、 Journal of Liquid Chromatography and Related Technology 、 、 25巻 11号 (頁 1516 ~ 1577) 、 2002年 、 学術雑誌 、 共著 、 英語
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