34 件中 1 - 34 件目
Characterization of vitamin B12 compounds in foods 、 K. Koseki, T. Bito, F. Watanabe 、 Nova Science Publishers, Inc. 、 2022年07月Advances in Health and Disease 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Chlorella as a source of vitamin B12 、 T. Bito, K. Koseki, H. Harada, E. Okumura, M. Fujishima, F. Watanabe 、 Nova Science Publishers 、 2022年06月Chlorella and Its Health Benefits (Ed., M. Marutholi) 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Determination of cobalamin and related compounds in foods. 、 F. Watanabe, T. Bito, K. Koseki 、 Elsevier Inc. 、 2022年03月Vitamins and Hormones 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Seaweeds as a source of vitamin B12. 、 T. Bito, F. Watanabe 、 Springer International Publishing 、 2022年03月Sustainable Global. Resources of Seaweeds Food, Pharmaceutical and Health Applications 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
ビタミン・バイオファクター総合辞典 、 渡邉文雄 、 朝倉書店 、 2021年06月第2章7 ビタミンB12 、 事典・辞書 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Lactuca: Cultivation and Uses 、 T. Bito, F. Watanabe 、 Nova Science Publishers, Inc. 、 2020年04月Chapter 6 Production of vitamin B12-enriched lettuce for vegetarians and elderly people 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Handbook of Algal Technologies and Phytochemicials 、 T. Bito, F. Teng, F. Watanabe 、 CRC Press 、 2019年08月Biologically active vitamin B12 from edible seaweeds 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
アマノリ生物学の最前線 、 美藤友博,渡邉文雄 、 GlobeEdit 、 2019年06月アマノリ由来の機能性物質 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Euglena: Biochemistry, Cell and Moelcular Biology 、 F. Watanabe, K. Yoshimura and S. Shigeoka 、 Springer International Publishing 、 2017年06月Biochemistry and Physiology of Vitamins in Euglena 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Frontiers in Natural Product Chemistry, volume 2 、 F. Watanabe and T. Bito 、 Bentham Science Publishers 、 2016年10月Corrinoids in food and biological samples 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
機能性植物が秘めるビジネスチャンス〜各社事例から学ぶ成分向上手法/事業活用例〜 、 渡邉文雄 、 機能性機構 、 2016年03月植物へのビタミンB12強化法 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
食べ物と健康、食品と衛生 食品学総論 第3版 (栄養科学シリーズNEXT) 、 渡邉文雄 、 講談社サイエンテイフィク 、 2016年03月ビタミン 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Tetrapyrrole compounds of cyanobacteria 、 Watanabe, F., Yabuta, Y. and Bito, T. 、 Elsevier 、 2014年単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Characterization of corrinoid compounds in edible shellfish 、 F. Watanabe and Y. Tanioka 、 Nova Science Publishers, Inc. 、 2014年Shellfish: Human consumptions, health implications and conservation concerns 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
ビタミンの新栄養学 、 渡邉文雄,宮本恵美 、 講談社 、 2012年ビタミンB12(Ⅱ-5.8,Ⅲ-2.8,Ⅵ-2.8,3.8) 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
ビタミン総合辞典 、 中野長久,渡辺文雄 、 朝倉書店 、 2011年生理機能 、 事典・辞書 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Fortified Foods with Vitamins– Analytical Concepts to Assure Better and Safer Products 、 F. Watanabe and Y. Yabuta 、 Wiley & Sons Inc, Hoboken, 、 2011年Microbiological detection of vitamin B12 and other vitamins 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
ビタミン総合辞典 、 渡辺文雄 、 朝倉書店 、 2011年食事摂取基準と栄養学 、 事典・辞書 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Encyclopedia of Chromatography 、 F. Watanabe and E. Miyamoto 、 CRC press 、 2010年Food: vitamin B12 and related compound analysis by TLC,Hydrophilic vitamins: TLC analysis 、 事典・辞書 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Handbook on Cyanobacteria Biochemistry, Biotechnology and Application 、 Y. Yabuta, F. Watanabe 、 Nova Science Publishers, Inc 、 2009年Corrinoid compounds in cyanobacteria 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
日本人の食事摂取基準(2010年版)「日本人の食事摂取基準」策定検討会報告書 、 渡辺文雄 、 厚生労働省 、 2009年 、 0頁 、 ビタミンB12 、 調査報告書 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
日本人の食事摂取基準[2010年版]厚生労働省「日本人の食事摂取基準」策定検討会報告 、 渡辺文雄 、 第一出版 、 2009年ビタミンB12 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
WTO体制下における東アジア農業の現局面 、 渡辺文雄 、 農林統計出版 、 2009年日本における食品の保健機能性と安全性 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
食品加工・安全・衛生 、 渡辺文雄 、 朝倉書店 、 2007年04月水産加工品 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Preparative Layer Chromatography 、 F. Watanabe and E. Miyamoto 、 CRC Press 、 2006年PLC of Hydrophilic Vitamins 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
エッセンシャル基礎栄養学 、 中屋豊・宮本賢一・坂巻路可・乾昭夫・合田敏尚・南久則・川崎英二・長田恭一・佐藤隆一郎・長澤孝志・渡辺文雄・岡達三・桑波田雅士・高橋章・竹谷豊 、 医歯薬出版 、 2005年ビタミンの栄養 、 教科書 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
食べ物と健康 3 、 池田清和・岩城啓子・大鶴勝・小川正・川村幸雄・小関泰平・柴田克巳・田主澄三・長澤治子・升井洋至・三浦芳助・森友彦・山本愛子・吉田弘美・渡辺文雄 、 化学同人 、 2004年魚介類、油脂類、甘味料 、 教科書 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Encyclopedia of Chromatography 、 Cazes, J 、 Marcel Dekker, Inc 、 2004年事典・辞書 、 共著 、 その他 、 英語
食べ物と健康2 、 小川正・田主澄三・池田清和・小関泰平・柴田克己・長澤治子・中山和子・三浦芳助・升井洋至・渡辺文雄 、 化学同人 、 2003年水産食品素材の特徴ー魚介類 、 教科書 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Handbook of Thin-Layer Chromatography, Third Edition, Revised and Expanded 、 F. Watanabe and E. Miyamoto 、 Marcel Dekker 、 2003年Hydrophilic Vitamins 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
ソルトサイエンス財団平成12年度助成研究報告集 、 渡辺文雄・宮本恵美 、 ソルトサイエンス財団 、 2002年 、 10頁 、 スピルリナの栄養成分強化に関する研究 、 調査報告書 、 共著 、 分担執筆 、 その他外国語
Photosynthetic Microorganisms in Environmental Biotechnology 、 Y. Nakano, T. Matsumoto, H. Inui, K. Miyatake, K. Enomoto, M. Hayashi, T. Nakatsuka and F. Watanabe 、 Springer-Verlag 、 2001年教科書 、 共著 、 分担執筆 、 英語
食品学総論(共著) 、 渡辺文雄 、 講談社サイエンテイフィク 、 2001年ビタミン 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 日本語
Methods in Enzymology (vitamins and coenzymes) Eds. 、 F. Watanabe and Y. Nakano 、 Academic Press,Inc. 、 1997年Purification and Characterization of Aquacobalamin Reductase from Euglena gracilis,Purification and Chacterization of Aquacobalamin Reductase from Mammals 、 単行本(学術書) 、 共著 、 分担執筆 、 英語
Page: [<<PREV] [1] [NEXT>>]